Mayerné Háló Margó vagyok.

Hobbim a fotózás, amit szívvel lélekkel csinálok.

Szeretem megörökíteni a pillanatokat!

Folyamatosan képzem magam, amit alkalmazok  a munkám során, hogy mindig a legjobbat tudjam nyújtani.

Nyitott vagyok az új dolgokra. Törekszem arra, hogy mindig valami mást adjak, olyat amivel egyedivé válik egy-egy kép. Értetek vagyok, hogy az álmaitokat valóra váltsam. Hogy olyan képek készüljenek, amelyiken tündököltök és amit büszkén vállaltok. Mindig mindenben látok valami lehetőséget. Meglátom mindenben a szépet, és látom kinek mi az előnyös.

Kreatív vagyok. Szeretem saját kezűleg elkészíteni a dekorációkat,így mindig egyedi és különleges a fotózáshoz használt eszköz, háttér.

 

A gyerekek nagyon közel állnak hozzám. Anyuka vagyok én is, így nem okoz gondot gyerekekkel foglalkozni, fotózni őket. :)

A kislányom Bogi az All-Round Force tánciskolába jár, ahol számos fellépéseken és versenyeken vehetnek részt. Többek között országos és európa bajnokságon. Fotóriporterként a rendezvények fotózása is közel áll hozzám.

 

All-Round Force

 

Több fotópályázaton is részt vettem már. Ahol díjakat nyertem, első helyezést is értem már el, és nagyon sok alkalommal tiszteltek meg azzal, hogy különböző kiállításokon vehetett részt egy egy képem! Sok helyen megismerhetik az alkotásaimat.