0 6 3 0 / 9 2 0 - 5 4 3 4

Mayerné Háló Margó vagyok.

 

Hobbim a fotózás, amit szívvel lélekkel csinálok.

Mivel van főállásom, így a fotózásokat általában a szabadidőmben, délutánonként, hétvégenként csinálom. Nem ez a fő bevételi pénzforrásom, ezért az áraim is ezt tükrözik, egy átlag embereknek is megfizethető legyen és elégedetten távozzon, nem csak addig fontos valaki míg bejelentkezik fotózásra, utána is törekszem a jó kapcsolatra.

 

Folyamatosan képzem magam, amit alkalmazok  a munkám során, hogy mindig a legjobbat tudjam nyújtani.

Több tanfolyamot is elvégeztem, fotózás-retusálás és a  fotográfus és fotótermék kereskedői OKJ-s képesítést is.

Mégis úgy gondolom, hogy amit tudni kell, azokat a fotózás alkalmával tanultam meg, és minél több alkalommal veszem a kezembe a fényképezőgépem, annál több tapasztalatra teszek szert.

 

A gyerekek nagyon közel állnak hozzám. Anyuka vagyok én is, így nem okoz gondot gyerekekkel foglalkozni, fotózni őket. Nagy türelmem van hozzájuk, sok kisgyereket fotóztam már és a legtöbb szülő ajánlása után jönnek hozzám a vendégek. Hagyok időt a gyerekeknek és kivárom a legjobb pillanatokat.

 

 

 

A kislányom Bogi az All-Round Force tánciskolába jár, ahol számos fellépéseken és versenyeken vehetnek részt. Többek között országos és európa bajnokságon.  

A rendezvények fotózása is közel áll hozzám.

 

All-Round Force

 

Több fotópályázaton is részt vettem már. Ahol díjakat nyertem, első helyezést is értem már el, és nagyon sok alkalommal tiszteltek meg azzal, hogy különböző kiállításokon vehetett részt egy egy képem! Sok helyen megismerhetik az alkotásaimat.